REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmAcademia de Film & Sunet Cineimpact oferă 6 burse studenților români


     În perioada 25 August – 8 Septembrie 2019 se va desfășura la Sibiu a 5-a ediție a Academiei CINEIMPACT - program internațional prin care filmul documentar și docu-ficțional devine un instrument de dezvoltare personală, profesională și comunitară. 
   În dorința de a susține dezvoltarea studenților și profesioniștilor emergenți din România, Academia CINEIMPACT oferă 6 burse care oferă participanților șansa să creeze un film în 2 săptămâni prin parcurgerea fazelor de pre-productie, producție și post-producție, într-un program de dezvoltare cu rezultate recunoscute la nivel internațional. Studenții care vor primi burse, vor avea de plătit o taxă de înscriere de 90 de euro. În plus, cel mai bun proiect va fi premiat cu un grant de 1,000 de euro.
     În urma înscrierilor primite până in acest moment, au fost selectați participanți din Canada, Germania, Noua Zeelanda, Anglia, China și România.
     Detalii: www.cineimpact.org
(09.08.2019)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: academia de sunet & film cineimpact, burse atelier film, inscrieri atelier documentar, workshop film documentar

Opinii: