REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film



Academia de Film Cineimpact – atelier de film documentar


     În perioada 01 – 15 August 2017 va avea loc Academia Internațională de Film CINEIMPACT, un program intensiv de Film si Antropologie.
     CINEIMPACT este un catalizator de Art&Social Cinema dedicat documentarului creativ și inovării în domeniile ficțiunii, non-ficțiunii, antropologiei vizuale și activismului social. Aflat la a treia ediție, programul a demonstrat capacitatea de a dezvolta tinere talente si de a produce filme apreciate internațional. Programul va avea loc la Câmpulung-Muscel. 
     Cei mai buni 12 candidați vor fi invitați să participe timp de 15 zile la aventura creativă CINEIMPACT. Participanții vor fi ghidați la atelier de trei specialiști: Ger Duizjings (antropolog și realizator de filme documentare experimentale, profesor la Regensuburg Uni și Director al Laboratorului Urban – University College of London), Vintilă Mihăilescu (antropolog, profesor la SNSPA, Coordonator Școală Doctorală) și Ionuț Pițurescu (cineast și antropolog, câștigător al premiului Quinzaines des Realisateurs și al selectiei Cinefondation Atelier in cadrul Festivalului de la Cannes 2010/2015, doctor în Sociologie și Antropologie Vizuală).
     Detalii: www.cineimpact.org
(16.07.2017)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: academia de film cineimpact 2017, atelier de film documentar, cineimpact 2017

Opinii: