REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film„4:15 P.M. Sfârșitul lumii” și „Reflecția puterii” – premiate la Festivalul de Film de la Nashville


     Reflecția puterii (regia Mihai Grecu) și 4:15 P.M. Sfârșitul lumii (regia Gabi Virginia Șarga, Cătălin Rotaru) au câștigat premiile publicului pentru scurtmetraj experimental și narativ la Festivalul Internațional de Film de la Nashville, care s-a desfășurat între 20 și 29 aprilie 2017.
     4:15 P.M. Sfârșitul lumii este un scurtmetraj independent, distribuit de Ultraviolet Media, care a avut premiera mondială în competiția oficială a Festivalului de Film de la Cannes 2016. Acțiunea filmului se petrece în mare parte în mașină, urmărind dialogul din ce în ce mai tensionat dintre un șofer și un autostopist, care pare să știe detalii intime din viața lui.
     Scurtmetrajul experimental Reflecția puterii a fost proiectat în București în cadrul BIEFF 2016 și a câștigat premiul pentru cel mai bun regizor român, oferit de UCIN.
     Detalii: Nashville Film Festival // Variety
(02.05.2017)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: 4:15 p.m. sfarsitul lumii film, festivalul de film de la nashville 2017, reflectia puterii film, scurtmetraje romanesti

Opinii: