Ea e muncitoare într-o fabrică de prosoape. La sfârșitul unei zile de lucru acceptă propunerea unui coleg să o conducă acasă. Ajunși la destinație cei doi fac sex, dar între ei nu se creează nicio legătură. Întâlnirea lor nu pare să însemne ceva." /> Aarc.ro - Joi (2007)

Revistă online editată de Uniunea Cineaștilor din România

Premiul pentru publicistică 2015 al Asociaţiei Criticilor de filmJoi (2007)

Thursday


19 min. - Scurtmetraj - -


Sinopsis :

Ea e muncitoare într-o fabrică de prosoape. La sfârșitul unei zile de lucru acceptă propunerea unui coleg să o conducă acasă. Ajunși la destinație cei doi fac sex, dar între ei nu se creează nicio legătură. Întâlnirea lor nu pare să însemne ceva.

Regie: Hadrian Marcu

Scenariu:

Actori Principali: Toma Cuzin, Ioana Flora, Alina Berzunţeanu


Galerie foto
Distribuție

Cuzin Toma
Ioana Flora
Alina Berzunţeanu
Vezi tot genericul

Producători

Mandragora

Festivaluri

Trivia

  • Selectat în competiția NexT 2008.
Opinia criticului
"Un scurtmetraj filmat în stilul minimalist, neorealist al lui 4, 3, 2. O muncitoare e condusă acasă de un şefuleţ şi au o experienţă de sex. Fără lumină frumos pusă, corpurile lor nu sunt flatate prin ecleraj. Nu te gâdilă sexual, dar e plină de scene care lipsesc, e bogată emoţional. Corpurile sunt palide, se simte o oarecare stângăcie şi stinghereală, nu există nicio muzică, în timpul ăsta auzim televizorul, totul se petrece în lumina televizorului, e o scenă făcută cu francheţe“. (Andrei Gorzo)