Revistă online editată de Uniunea Cineaștilor din România

Premiul pentru publicistică 2015 al Asociaţiei Criticilor de filmDragoste 2. America (2018)

Love 2. America


75 min. - Love Story - - 10.01.2020


Sinopsis : Ultimele 24 de ore ale unei povesti de dragoste. Istoria a doi oameni la mijlocul vieții și la sfârșitul dragostei, doi oameni care refuză să accepte că iubirea lor a murit. Dragoste 2. America e partea a doua din trilogia Dragostei.

Regie: Florin Șerban

Scenariu: Florin Șerban

Actori Principali: Igor Babiac, Emõke Pál


Galerie foto


Galerie videoDistribuție

Igor Babiac Anton
Dragoste 2. America (2018) Emõke Pál Beatrice
Constantin Dogioiu David
Vezi tot genericul

Producători

Fantascope Films
cu sprijin CNC, TVR, Papaya Advertising, Publicis Media Groupe Bucharest, The East Company, Sound Mind, Cinelabs Romania, Correct Media

Festivaluri

  1. 2021 - Premiile Gopo - Cea mai bună imagine

Trivia

Florin Șerban despre film:
“Întâi m-am prefăcut că în filmele pe care le fac nu vorbesc despre mine. Îmi era un fel de jenă, de ruşine şi îmi era greu să recunosc că sunt de fapt narcisist. De fapt, în toate, în Eu când vreau să fluier, fluier, în BOX, în Dragoste 1. Câine şi în Dragoste 2. America, e vorba despre mine şi sunt narcisist. Nu despre luptele sau amorurile mele e vorba în filmele astea, ci despre nişte esenţe şi pulsiuni pe care le recunosc în mine şi care găsesc că sunt aproape universale. Felul în care fac film nu are vreo funcţie terapeutică, ci e singura unealtă pe care o cunosc şi în care am încredere că poate să schimbe lumea şi poate găsi un adevăr. Eu când vreau să fluier, fluier este cel mai premiat şi mai cunoscut film al meu. Dragoste 2. America e cel mai sincer, cel mai crud şi cel mai bun.” 

Trailer vimeo

Website

https://www.facebook.com/TrilogiaDragoste2/