Revistă online editată de Uniunea Cineaștilor din România

Premiul pentru publicistică 2015 al Asociaţiei Criticilor de filmBoss (2022)


126 min. - Acțiune Thriller - N 15 - 21.04.2023


Sinopsis : Bogdan, un șofer de ambulanță metodic și inteligent, participă la un jaf armat alături de alți trei bărbați pe care abia îi cunoaște. Deși inițial pare că cei patru vor scăpa neprinși, lumea lui Bogdan se răstoarnă dramatic când începe să suspecteze că unul dintre ei manipulează ancheta poliției. Pornește într-o investigație proprie obsesivă, în încercarea de a dezgropa identitățile complicilor săi. Pe măsură ce descoperă noi detalii, se adâncește tot mai mult într-o spirală a fricii și a paranoiei.

Regie: Bogdan Mirică

Scenariu: Bogdan Mirică

Actori Principali: Laurențiu Bănescu, Ioana Bugarin, Sergiu Costache


Galerie foto


Galerie videoDistribuție

Laurențiu Bănescu
Ioana Bugarin
Sergiu Costache
Vezi tot genericul

Producători

42km Film (Romania) & Les Films Fauve (Luxembourg)

Festivaluri

Subiect

Bogdan, un șofer de ambulanță metodic și inteligent, participă la un jaf armat alături de alți trei bărbați pe care abia îi cunoaște.
Deși inițial pare că cei patru vor scăpa neprinși, lumea lui Bogdan se răstoarnă dramatic când începe să suspecteze că unul dintre complici manipulează ancheta de după jaf.
Prin urmare, începe să investigheze minuțios, aproape compulsiv, care ar putea fi ramificațiile acestui fapt – dar pe măsură ce se apropie de identitatea complicelui suspect, Bogdan se afundă și mai tare într-o spirală a fricii și a paranoiei care îi va afecta existența pe toate planurile.

Website

https://www.facebook.com/bossfilmul