Într-o zi, Andreea găsește în baia iubitului un ulei de masaj nou, a cărui apariție George nu o poate explica. Povestea se petrece într-un bloc din zona Cișmigiu și este un episod din omnibusul Love Bus." /> Aarc.ro - Candy Crush (2014)

Revistă online editată de Uniunea Cineaștilor din România

Premiul pentru publicistică 2015 al Asociaţiei Criticilor de filmCandy Crush (2014)


13 min. - Love Story Scurtmetraj - - 22.08.2014


Synopsis:

Într-o zi, Andreea găsește în baia iubitului un ulei de masaj nou, a cărui apariție George nu o poate explica. Povestea se petrece într-un bloc din zona Cișmigiu și este un episod din omnibusul Love Bus.

Director: Andrei Georgescu

Writer: Paul Negoescu

Stars: Victoria Răileanu, Alec Secăreanu


Galerie fotoVezi filmul pe Cinepub


Distribuție

George
Andreea
Vezi tot genericul

Producători

Papillon Film

Festivaluri

Subiect

După o partidă de sex care s-a consumat în apartamentul iubitului ei, o fată descoperă pe cearceaf un fir de păr care nu a aparţinut nici unuia dintre ei. Fata e gata să ignore acest amănunt, dar găseşte în baie un flacon cu ulei de corp despre care iubitul pretinde că l-ar fi lăsat fosta lui iubită de care s-a despărţit înainte ca relaţia lor să înceapă. Cercetând mai atent flaconul, fata citeşte pe etichetă că produsul a fost îmbuteliat doar cu câteva zile înainte, în timp ce relaţia lor a început în urmă cu câteva luni. Băiatul nu e în stare să dea o explicaţie plauzibilă acestui "mister". După o oarecare chibzuinţa, fata pleacă, dar nu înainte ca să stabilească cu el o nouă întâlnire. De la etaj băiatul o urmăreşte cu privirea.

Trivia

  • Selecționat la Landshut Short Film Festival (martie 2015).

Articole / Cronici / Interviuri