Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film Journalism




Ana Covalciuc


  • Actriță
  • Born: 14.12.1984 in
Absolventă Colegiul Naţional de Artă “O.Băncilă” Iaşi, profil Artă Teatrală – Atestat Artă Teatrală, specializarea “Instructor de teatru” (2000 - 2004), U.N.A.T.C. “I.L. Caragiale” Bucureşti, Facultatea de Teatru, secţia Actorie, clasa prof. Florin Zamfirescu (2004 - 2008), U.N.A.T.C. “I.L. Caragiale” Bucureşti, Facultatea de Teatru, secţia Actorie, clasa prof. Gelu Colceag – Master (Pedagogie) (2008 - 2010), U.N.A.T.C.“I.L. Caragiale” Bucureşti, Şcoala doctorală Estetica, teoria, pedagogia şi istoria teatrului (2010 - 2014). read more

Known for:

2018

2015

Festivals / Awards

Filmography

Actriță

2021

Giulia

2020

Larisa

2018

2018

2017

Mihaela

2017

Răzvana

2015

Maria

2015

Speed-dating (scurtmetraj)

2012

2010

A Taste of Strawberries (scurtmetraj)

NIcoleta

2010

Alice

2007

Muzică de cameră (scurtmetraj)

2007

2007

Fiica

2006

The Dot Man

2006

Youth Without Youth

2006

Nod (scurtmetraj)

2006

Întâlnire de gradul trei (scurtmetraj)

2006

Dincolo (scurtmetraj)

2006

Articles & Interviews