Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film Journalism




Millo Simulov


  • Regizor, scenarist, producător
  • Born: 31.05.1979 in Arad
Absolvent al Grupul Școlar de Gospodărirea Apelor din Arad, al Facultății de Electronică și Telecomunicații a Universității Politehnica Timișoara (2001), al Facultății de Arte și Design a Universității de Vest din Timișoara (2006),  al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București - Regie de film, unde a terminat și Master (2012). Doctorand la UNATC. În 2012, realizează prima producție cinematografică interactivă din România, Kiddo, ce oferă publicului șansa de a alege destinul personajelor. Înființează casa de producție Spider Film, parte a Spider Group. read more

Known for:

2018

Festivals / Awards

  • 2012
NexT Hello Kitty Premiul publicului
  • 2012
Zubroffka, Polonia Hello Kitty
  • 2012
Beginning Film Festival, Sankt Petersburg Hello Kitty Premiul pentru cel mai bun film de ficțiune

Filmography

Regizor

2018

2017

2016

2012

2011

Fumatul poate să ucidă (scurtmetraj)

2010

Piticul tricolor și ciuperca fermentată (scurtmetraj)

2010

Femeile nopții (film tv)

2010

Cireșul de mai (scurtmetraj)

2009

Luminița (scurtmetraj)

2009

Penalty (scurtmetraj)

2009

Și dacă... (scurtmetraj)

2009

Five o'clock (scurtmetraj)

2008

Mulțumesc (scurtmetraj)

2008

Scenarist

co-scenarist

2018

co-scenarist

2016

2012

2011

Monteur

VFX supervisor

2016

Femeile nopții

2010/2013

Producător

2019

2018

2016

2012

Cameraman

2019

Articles & Interviews