Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film Journalism„Touch Me Not – Politicile corpului”, la București, pe 3 și 8 octombrie 2019


     Într-o călătorie impresionantă în lume, Turneul Universitar de Dezbateri TOUCH ME NOT: POLITICILE CORPULUI ajunge la București pe 3 și 8 octombrie 2019, începând cu ora 18:00, la Teatrul Național București (Sala Studio). Cele două evenimente din capitală sunt organizate în parteneriat cu CESI - Centrul de Excelență în Studiul Imaginii al Universității București și SNSPA Școala Națională de Științe Politice și Administrative. Fiecare dezbatere este precedată de proiecția filmului Touch Me Not.
     Inițiat la invitațiile a șapte universități de prestigiu din România de echipa filmului Touch Me Not - câștigătorul Ursului de Aur la Festivalul de Film de la Berlin, turneul de dezbateri TOUCH ME NOT - POLITICILE CORPULUI invită publicul studențesc, și nu numai, la conversație și reflecție, alături de protagoniștii - cheie ai filmului, pasionați activiști pentru drepturile omului din Europa, și regizoarea peliculei, Adina Pintilie. Un dialog despre intimitate, relația cu propriul corp și modul în care ne raportăm la Celălalt, despre capacitatea noastră de empatie.
     Prima dezbatere, programată pe 3 octombrie, va fi moderată de prof. dr.  Sorin Alexandrescu, director CESI - Centrul de Excelență în Studiul Imaginii și îl va avea ca invitat special pe dr. Alfred Dumitrescu, președinte al Societății Române de Psihanaliză. Evenimentul organizat pe 8 octombrie va fi moderat de prof. dr. Liliana Popescu, pro-rector SNSPA Școala Națională de Științe Politice și Administrative.
     Accesul se face pe bază de bilete, disponibile pe eventbook.ro (http://bit.ly/Bilete_Si_Rezervari_Bucuresti), iar studenții beneficiază de intrare liberă, pe baza legitimației.
     Printr-o serie itinerantă de zece dezbateri - eveniment care vor avea loc între 27 septembrie și 16 octombrie în 6 centre universitare din România - Timișoara, Cluj, București, Iași, Brașov, Sibiu - Turneul Universitar de Dezbateri TOUCH ME NOT - POLITICILE CORPULUI propune o întâlnire transformativă între studenți si comunitățile vulnerabile vizate de film și încurajează conversația: despre diversitate, incluziune, despre respectul pentru cei din jur și posibilitatea schimbării de mentalități.
     Detalii: Touch Me Not FB
(27.09.2019)

Tags: adina pintilie, touch me not film, turneu educational touch me not politicile corpului

Comments: