Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film JournalismSerialul “Vlad” revine la Pro TV din 14 septembrie


     Al treilea sezon al serialului Vlad (r. Jesus del Cerro), care a debutat la Pro TV pe 24 februarie și ale cărui filmări au fost suspendate pe 18 martie și reluate la începutul lunii iulie s-au finalizat. 
     Primele episoade din sezonul trei au fost difuzate la începutul acestui an, însă producția a fost suspendată din cauza pandemiei, iar în curând sezonul 3 va continua la Pro TV din 14 septembrie și va fi difuzat în fiecare luni, de la ora 20.30.
     "A fost o provocare, pentru că noi de fiecare dată când ne vedem tindem să ne salutăm, să ne luăm în brațe, suntem calzi unii cu ceilalți. Însă de când cu restricțiile, având în vedere distanțarea socială, am fost privați de aceste gesturi. Apoi, secvențele care trebuiau filmare în interior și au putut fi mutate, au fost mutate în exterior. Bineînțeles, echipa de la filmare poartă mască…plus că respectăm măsuri de siguranță – a fost mai greu decât la filmările de dinainte de pandemie. Însă plăcerea de a ne revedea și de a relua filmările a fost mai mare decât inconveniențele impuse de contextul actual", a declarat în exclusivitate pentru TVMania Adrian Nartea. 
Detalii: TVMania

(24.08.2020)

Tags: adrian nartea, vlad serial

Comments: