Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film JournalismScurtmetrajul ”Eu sunt Dorin”, de Valeriu Andriuță, selectat la Moscova IFF


     Realizat în 2020, scurtmetrajul Eu sunt Dorin, scris și regizat de Valeriu Andriuță, este selectat, în competiția de scurtmetraj, la Festivalul Internațional de Film de la Moscova (1-8 octombrie), unde, în competiția internațională de lungmetraj, este selectat și Berliner, de Marian Crișan.
     Eu sunt Dorin este filmul care încheie trilogia despre Republica Moldova (Chers Amis, Salix Caprea) a regizorului Valeriu Andriuta, produs de Amprenta Films (Iulia Andriuță), în co-producție cu Fantascope Films (Florin Șerban).
     Realizat cu suportul CNC Moldova și CNC România, filmul urmărește povestea lui Dorin, un tânăr din provincie, care se angajează, contra unei sume de bani, să susțină un examen de licență în locul altui student. În rolurile principale sunt Eugeniu Prisăcari, Ecaterina Ladin și Vitalie Bantaș.
Detalii: Facebook / moscova iff
(29.09.2020)

Tags: amprenta films, eu sunt dorin scurtmetraj, eugeniu prisacari, fantascope films, moscova iff 2020, valeriu andriuta

Comments: