Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film JournalismRadu Gabrea și Victoria Cociaș, la Romanian Film Festival din Seattle


     În luna noiembrie, Radu Gabrea și Victoria Cociaș participă la Seattle Romanian Film Festival și la o retrospectivă cu filmele regizorului, organizată de Institutul Cultural Român de la New York.

     Documentarele Și s-au dus ca vântul… (2010) și Evrei de vânzare (2012) vor fi prezentate pe 16 noiembrie, la ICR New York.
     Pe 21 și 22 noiembrie, la festivalul de la Seattle vor fi proiectate O poveste de dragoste, Lindenfeld (2013) și Moștenirea lui Goldfaden (2004). Radu Gabrea și Victoria Cociaș vor fi în sală și vor răspunde întrebărilor din public.
     De asemenea, pe 22 noiembrie, actrița va interpreta spectacolul „Maria Callas – La Divina”, după „Master Class” de Terrence McNally, în regia lui Radu Gabrea, în cadrul American-Romanian Cultural Intersections.
     Detalii: Seattleromanianfilmfest.com


Tags: lindenfeld o poveste de dragoste film, mostenirea lui goldfaden film, radu gabrea, si s-au dus ca vantul film, victoria cocias

Comments: