Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film Journalism„Poveste de dragoste”, cu Dragoș Bucur și Raluca Aprodu, intră pe marile ecrane


     Noul film al Cristinei Iacob (#Selfie, 2014), Poveste de dragoste, intră în cinematografele românești în această iarnă, pe 27 noiembrie.

     În preajma sărbătorilor de iarnă, într-un oraș vechi și fermecător din Transilvania, Sebastian (Dragoș Bucur) și Aprilia (Raluca Aprodu) încep o frumoasă poveste de dragoste. Doar că nu e atât de simplu cum pare.      Aflată în aria de influență a trei bărbați cu personalități puternice, Aprilia este nevoită să găsească echilibrul între viața de adult și alegerile unei inimi de copilă. E vremea Crăciunului și viata îi rezervă acestei tinere frumoase și talentate doar cadourile pe care este suficient de puternică să le primească.
     Dragoș Bucur joacă rolul unui tânăr violinist, Sebastian: „Este acel tip de personaj pe care îl joci odată-n viață”, spune actorul despre rolul său. „De obicei mi se oferă roluri în care sunt destul de dur, am un timp de exprimare mai simplă și în nici un caz nu mi s-a cerut să fiu pe latura sensibilă sau artistică”.
     Poveste de dragoste a rulat în premieră internațională în cadrul Festivalului Filmului de Dragoste de la Mons, unde a fost selectat în competiția internațională. De asemenea, lungmetrajul a fost selectat la Montreal și la Portobello.
     Scenariul filmului este semnat de Cristina Iacob și Dan Chiriac. Poveste de dragoste a avut parte de o echipă de excepție. Imaginea îi aparține lui Viorel Sergovici, scenografia este semnată de Călin Papură, iar costumele de Doina Levintza. Montajul a fost realizat de Ovidiu Văcaru și Cătălin Cristuțiu, iar muzica originală aparține HaHaHa Production. La sunet a lucrat Dragoș Stanomir, iar la mixajul, Cristinel Șirli (Creative Sound). Poveste de dragoste este produs de MediaPro Entertainment și Zazu Film.
     Trailer-ul filmului a fost lansat azi, 14 septembrie.
                   


Tags: #selfie film, cristina iacob, dragos bucur, poveste de dragoste film, raluca aprodu

Comments: