Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film Journalism



Înscrieri la BIEFF 2018 Internship


     Dacă ești pasionat de film și îți dorești să lucrezi în domeniu, ai acum oportunitatea de a colabora cu Festivalul Internațional de Film Experimental din București. Programul BIEFF 2018 INTERNSHIP îți oferă ocazia de a te alătura unei echipe tinere și entuziaste, care produce singurul festival din România dedicat experimentului în cinema și artă vizuală.
     Internship-ul este part-time și durează 6-10 săptămâni (în funcție de departament). Ultima zi de înscriere este 5 ianuarie 2018, stagiul de practică se desfășoară între 20 ianuarie – 10 februarie (în funcție de departament), iar festivalul are loc între 26 martie și 1 aprilie.
     Cerințele generale pentru acest post sunt: cunoștințe avansate de limba engleză; abilități de lucru pe computer; seriozitate și dedicare, meticulozitate și inițiativă; interes pentru cinematografie / cultură contemporană / management cultural; dorința și abilitatea de a lucra în echipă.
     Stagiul nu include remunerație, dar avantajele sunt multiple. Fiind implicat în întreaga activitate a festivalului, participanții vor cunoaște profesioniști de referință din lumea filmului, atât pe plan internațional cât și național (regizori, producători, directori de imagine, actori, selecționeri de festival, curatori, distribuitori etc.). Vor câștiga o bogată experiență în ceea ce privește organizarea unui festival internațional de film și va avea multe de învățat. Completarea stagiului va fi însoțită de un certificat de practică.
     Participanții pot alege unul dintre cele șapte departamente: departament program, video, producție & fundraising, departament tehnic, comunicare, website & social media și traduceri & subtitrări. 
     Pentru a aplica, trimiteți un mail pe internship@bieff.ro, cu subiectul INTERNSHIP / Prenume Nume / Departament care să conțină atașate: CV; formularul completat (poate fi descărcat de aici); fotografie tip buletin.
     Detalii: BIEFF Internship
(07.12.2017)

Tags: bieff 2018 internship, bucharest international experimental film festival, festival de film bucurești, film experimental, practica festival de film

Comments: