Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film JournalismÎncep înscrierile la școala de actorie a Dorotheei Petre


     Dorotheea Petre, actrița pentru care juriul de la Cannes a creat special un premiu de interpretare, reia cursurile școlii de actorie “Fii actor” în Bucureşti, în această toamnă.

Înscrierile se fac până pe 15 septembrie, la adresa contact@fiiactor.ro.

 
     Creată pentru toţi cei pasionaţi de arta teatrului şi a filmului, dar şi pentru cei care vor să se redescopere, şcoala de actorie „Fii actor” se adresează tuturor celor care vor să-şi dezvolte abilităţile de comunicare. „Cred în actorie pentru că te ajută, înainte de toate, să te descoperi în fiecare zi, să ieşi din zona ta de confort şi să îţi depăşeşti limitele pe care ţi le impui fără să îţi dai seama. Am  întâlnit de fiecare dată oameni frumoşi la cursurile mele de actorie şi cred că în fiecare om există laturi nedescoperite şi neexploatate suficient.” - Dorotheea Petre.

 

     Cursanţii pot opta pentru unul dintre cele 2 module, cel de 2 sau cel de 4 luni. Cursurile sunt personalizate şi cuprind exerciţii de dicţie, improvizaţie, impostaţie, deprinderea citirii unui text, lucrul pe scenă sau pregătirea pentru un casting. Cursanţii sunt învăţaţi cum să îşi folosească adevăratele resurse, cum să-şi exploreze şi să-şi exprime emoţiile, cum să scape de inhibiţii şi să-şi optimizeze abilităţile de comunicare în faţa unei audienţe, nu numai pe scenă sau în faţa camerei, ci în orice alt aspect al vieţii lor.
 

 
     Din noiembrie 2011, actrița şi-a înfiinţat propria şcoală de actorie, deschisă tuturor, indiferent de pregătire şi de vârstă.  
Detalii, pe www.fiiactor.ro.

 


Tags: dorotheea petre, fii actor, scoala de actorie

Comments: