Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film JournalismFestivitatea de deschidere a anului universitar la UNATC ”IL Caragiale”, 2 octombrie 2023


     Luni, 2 octombrie, de la ora 11:00, la Sala Atelier – Outdoor, Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale marchează un nou început de an academic.
Anul universitar 2023-2024 reprezintă un nou capitol în viața academică a universității, precum și continuarea în dezvoltarea și creșterea acesteia ca instituție de învățământ superior. Acest moment marchează oportunitatea de a reflecta asupra obiectivelor și valorilor sale, de a se îndrepta atenția către excelență și de a celebra diversitatea și contribuția fiecărui membru al comunității sale academice. Una din cele mai importante instituții dedicată excelenței în educația și cercetarea artistică în România, UNATC „I.L. Caragiale” îi așteaptă pe studenții, profesorii, partenerii și invitații săi la sediul din Matei Voievod 75-77 din București.
     Evenimentul va debuta cu alocuțiunea rectorului UNATC, prof. dr. Liviu Lucaci și a președintelui Senatului UNATC, prof. univ. dr. Doru Nițescu, urmată de discursuri din partea decanilor celor două facultăți - Teatru și Film. Ceremonia de deschidere va conține un moment artistic, iar invitați surpriză se vor adresa comunității de artiști. La eveniment, și-au confirmat prezența și oficialități importante.
 Unul dintre momentele remarcabile pentru noii membri ai universității, dar și pentru invitați, îl va reprezenta turul ghidat. Experiența de a participa la ceremonia de deschidere și turul ghidat este unică, atmosfera creând o emoție colectivă care va călători mult timp de aici încolo cu fiecare participant în parte.
     Universitatea Naţională de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale” din București este atât o instituţie publică de învăţământ superior finanţată de stat, recunoscută pe plan internațional, cât și o veritabilă comunitate culturală și artistică. Prin programele sale care pun accentul pe cercetare, inovație, diversitate și interdisciplinaritate, UNATC le oferă studenților oportunitatea de a se specializa în domeniul teatrului și în cel al filmului, precum și în domenii mixte, la nivel de licență, masterat și doctorat.
Accesul la eveniment se va face începând cu ora 10:30.
Detalii: facebook
 
(29.09.2023)

Tags: deschiderea anului scolar unatc 2023, unatc il caragiale

Comments: