Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film JournalismDragoş Bucur şi Adina Şteţcu, un cuplu în “Alt Love Building”


Love Building era tabăra de reparat relaţiile altora, dar de această dată lucrurile se complică şi pentru terapeuţi.

Personajul interpretat de Dragoş Bucur are probleme de cuplu, alături de Adina, interpretată de Adina Şteţcu (Love Building, Să mori de dragoste rănită), care din 26 decembrie îi este parteneră în Alt Love Building
,,Adina Şteţcu este o adevărată actriţă de film. Ne-am cunoscut acum 4 ani, când lucra într-o bancă şi s-a înscris la cursurile noastre, iar de atunci a jucat în trei sau patru filme de lungmetraj, printre care şi o producţie internaţională, vreo 7 sau 8 scurtmetraje şi a absolvit o facultate de profil. Toată această experienţă a transformat-o într-o actriţă cu care a fost o mare plăcere să joc”, a declarat actorul Dragoş Bucur. 
La rândul său, absolventă a şcolii Actoriedefilm.ro şi interpreta personajului Adina din Alt Love Building, Adina Şteţcu, mărturiseşte că “înainte de a fi colegi pe platoul de filmare, Dragoş a fost profesorul meu la cursurile scolii Actoriedefilm.ro, unul dintre oamenii alături de care am învăţat, teoretic şi practice, ce înseamnă să joci într-un film. A fost foarte plăcut şi uşor să lucrez cu Dragoş. Pe alocuri intimidant. Fiind un profesionist şi o persoană atentă la detalii, te face să vrei să fii la nivelul lui, să ţii pasul, să încerci mai mult, mai bine şi pentru asta îi mulţumesc.” Cuplul pe care cei doi îl interpretează este, de departe, unul lipsit de probleme, preocupat doar de evoluţia personală a fiecăruia. "Este puţin tristă relaţia dintre oamenii aceştia doi care, deşi se iubesc, se pare că s-au cunoscut prea târziu şi nu reuşesc să se sincronizeze”, este de părere Dragoş Bucur.Continuarea comediei de succes Love Building, filmul Alt Love Building este regizat de Iulia Rugina şi îi aduce în rolurile principale pe Dragoş Bucur, Dorian Boguţă şi Alexandru Papadopol, cu participarea extraordinară a actorului Ben Cross. Scenariul este scris de Iulia Rugină, Oana Răsuceanu şi Ana Agopian, iar director de imagine este Vivi Drăgan Vasile
Şi de această dată distribuţia este alcătuită din 23 de absolvenţi ai şcolii Actoridefilm.ro, acţiunea din Alt Love Building desfăşurându-se în plină iarnă, cu câteva zile înainte de Revelion. 
Filmul are premiera în 26 decembrie şi este distribuit în cinematografele din toată ţara de Freeman Entertainment. 
Detalii: facebook


 


 

Tags: adina stetcu, alt love building, ben cross, dragos bucur, iulia rugina, love building, premiere romanesti

Comments: