Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film Journalism



Dragoş Bucur dublează rolul principal din spectaculoasa animaţie ,,Mune: Gardianul Lunii”


     Dragoș Bucur este vocea românească a micuțului erou din filmul francez de animație Mune: Gardianul Lunii.
     Filmul are premiera pe marile ecrane din ţară pe 11 septembrie, va putea fi urmărit în 2D și 3D, fiind distribuit de Freeman Entertainment.
     Animația spune povestea lui Mune, un mic spiriduș al nopții, care este ales să devină Gardianul lunii, spre surprinderea toturor. În ciuda unei staturi deloc impunătoare și a lipsei lui de experiență, simpaticul personaj trebuie să ghideze Luna în noapte și să vegheze asupra Lumii Viselor. Când pierde Luna din greșeală, echilibrul planetei este în pericol și Soarele cade în mâinile lui Necross, lordul lumii subterane. Întreaga planetă se scufundă în întuneric și Mune trebuie să facă echipă cu noul Gardian al Soarelui, egoistul Sohone, și cu Glim, o făptură agilă, dar plăpâdă din ceară. Aventura incredibilă îi va transforma în cei mai buni prieteni.
     ,,Îmi doresc de mult să joc un personaj care să mişte inimi şi munţi, un «erou». Mune este un astfel de personaj şi aştept cu mare nerăbdare să îl văd pe ecrane cu vocea mea. Sunt convins că filmul va fi iubit deopotrivă de copii și adulți, deoarece este o poveste plină de emoție și suspans!”, a declarat Dragoş Bucur despre interpretarea personajului Mune: Gardianul Lunii.

Tags: animatie dublata, animatie franceza, dragos bucur, freeman, mune, gardianul lunii film

Comments: