Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film JournalismDorian Boguţă frânge inimi în filmul “Alt Love Bulding”, din 26 decembrie


Dacă în Love Building personajul interpretat de Dorian Boguţă traversa o depresie acută, în Alt Love Building asistăm la o transformare completă a personajului său, un veritabil Don Juan.

"Faţă de Love Building, Valentin Preda este acum alt Valentin Preda. Frustrarea că a fost înşelat de iubită l-a transformat în totalitate. Greu mai trece acum o pasăre pe lângă el, fără ca el să nu pună ochiul pe ea şi să nu încerce să o doboare. Şi nu este o răzbunare, e o nouă viziune a lui în perioada asta. Şi îi place. Nu ştiu dacă Vali Preda e Don Juan, dar are un principiu, şi anume: ştie că nu poate să se culce cu toate femeile, dar măcar încearcă”, declară Dorian Boguţă despre evoluţia personajului său în Alt Love Building
În ceea ce priveşte asemănările dintre actor şi personajul său din film, Dorian Boguţă este de părere că ,,ar fi câte ceva, dar despre asta nu vom vorbi aici. Îi las pe spectatori să-l urmărească pe Vali, fără să facă o paralelă cu mine”. 
Pe lângă actorie, Dorian Boguţă este recunoscut şi pentru meritele sale regizorale. Scurtmetrajul Kazimir este premiat la Festivalul Europeen Du Film Court Brest, desfăşurat între 11-16 noiembrie, în Franţa. 
De curând, Dorian Boguţă a acceptat, alături de regizoarea Iulia Rugină, invitaţia Institutului Cultural Român de a participa luni, 8 decembrie, la proiecţia filmului Love Building la Madrid. 
În Alt Love Building, alături de Dragoş Bucur, Alexandru Papadopol şi Dorian Boguţă, îi vom vedea pe Ben Cross, un nume de referinţă în cinematografia mondială, dar şi pe absolvenţii şcolii Actoriedefilm.ro
Din 26 decembrie, echipa care anul trecut aducea Love Building revine pe marile ecrane cu Alt Love Building, un film distribuit de Freeman Entertainment.
 

Tags: actoriedefilm.ro, alt love building, dorian boguta, iulia rugina, love building, premiere romanesti

Comments: