Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film Journalism



”Complet necunoscuți”, debut regizoral pentru actorul Octavian Strunilă


     “Ideea  acestui proiect e simplă. În 2016, Paolo Genovese a aruncat pe piață o poveste incredibilă, foarte actuală și extrem de picantă. Într-o seară la un pahar de vin, 7 prieteni (soț-soție, iubiți, amici), intră într-un joc periculos: pun telefoanele pe masă și decid ca, la tot ce primesc în acea seară, telefoane, mesaje, mail-uri, să răspundă pe speaker sau să citească cu voce tare. De aici... totul o ia razna. Pe lângă Andreea Grămoșteanu, Anca Dumitra, Leonid Doni, Ada Galeș, Alexandru Conovaru, Adrian Ștefan și Gabi Răuță, l-am avut pe Mi 11, ca fiind al optulea actor. Pentru mine, a fost un partener foarte bun, un actor extrem de talentat. În una dintre cele mai importante scene, personajele folosesc Mi 11 pentru a-și face un selfie cu eclipsa totală de Lună”, spune Octavian Strunilă, regizorul lungmetrajului Complet Necunoscuți.
     Producția Complet necunoscuți, care va fi lansată în 2021, a început un parteneriat cu Xiaomi, lider global în tehnologie. Telefonul Mi 11 este unul dintre actorii principali în varianta românească a filmului Perfetti Sconosciuti, de Paolo Genovese, care e generat remake-uri în 20 de țări. “Filmul Perfetti Sconosciuti m-a impresionat și abia aștept varianta românească. Sunt încântat că Mi 11 a fost ales de Octavian Strunilă pentru un rol în Complet Necunoscuți, cât și pentru a filma trailerul”, a declarat Andrew Wong, General Manager CEE, Nordics & Baltics, Xiaomi.
Trailerul este primul din România filmat integral cu ajutorul unui telefon. “Am reușit să facem primul trailer din România filmat exclusiv cu un telefon. Operatorul care l-a folosit pentru filmare, dar și editorul de montaj au fost uimiți de cum se descurcă. Am tras atât în condiții de lumină redusă, cât și în condiții normale, ne-am plimbat cu telefonul la cabine, pe platou, iar rezultatele au fost remarcabile”, a adăugat Octavian Strunilă.  
Detalii: facebook

 
(11.03.2021)

Tags: complet necunoscuti film, octavian strunila, paolo genovese

Comments: