Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film Journalism



„Bowie: The Man Who Changed the World”, proiectat la avanpremiera DokStation 2


     Joi, 17 august, începând cu ora 19.30, la DESCHIS Gastrobar, va avea loc avanpremiera celei de-a doua ediții DokStation Music Documentary Film Festival. În cadrul evenimentului va fi proiectat filmul documentar Bowie: The Man Who Changed the World (2016, regia Sonia Anderson), precedat de un DJ Set inspirat și influențat de muzica lui David Bowie, susținut de CĂLIN.
     Bowie se naște David Jones în ianuarie 1947 și se reinventează David Bowie în 1966. De atunci, Bowie a fost într-o permanentă stare de revoluție, în mod constant reinventându-și persoana și muzica. De la amestecul de psihedelic și fantastic conținut în Space Oddity și unicul Ziggy Stardust din anii '60, până la personajul anilor '75, „The Thin White Duke”, și la starul rock al anilor '90, Bowie a ocolit cu abilitate și creativitate orice etichetă venită din partea industriei muzicale sau a publicului. Un artist autentic, David Bowie a reușit să schimbe lumea și cultura populară, fie că este vorba de artă, muzică sau modă.
     Filmul traversează schimbările, transformările și momentele iconice ale artistului britanic din muzică, film și artă, însoțite de interviuri difuzate în premieră cu Bowie și cu artiști, prieteni sau colaboratori apropiați.
     Detalii: Facebook // DokStation
(11.08.2017)

Tags: bowie: the man who changed the world film, david bowie, dokstation 2017, dokstation music documentary film festival, festival de film documentar despre muzica

Comments: