Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film JournalismBinom: Montaj + Sunet - Masterclass #5 cu Dana Bunescu


     Pe 11 decembrie, de la ora 19:00, la CINETic, Dana Bunescu susține un masterclass și analizează modul în care alegerile tehnice și opțiunile artistice din timpul etapei de editare materializează povestea filmului, și totodată viziunea regizorului. Dana Bunescu va împărtăși din experiența sa profesională, ne va ghida spre o mai bună înțelegere a relației editorului de film cu restul echipei, a editării filmului de ficțiune, a documentarului și a filmului de montaj, dar și a lucrului cu materialul de arhivă. Prezentarea va fi urmată de o sesiune Q&A.
     Student Hub este o platformă dedicată studenților de film și arte, demarată de Asociația de Dezvoltare a Filmului Românesc, care își propune să organizeze evenimente de dezvoltare profesională în cadrul cărora studenții au șansa să cunoască profesioniști ai industriei de film și, totodată, să descopere secretele meseriei prin prisma experienței acumulate a acestora.
     Participarea la Masterclass #5 este liberă. Pentru înscriere, vă rugăm să trimiteți un e-mail cu subiectul “Înscriere Masterclass #5” care să conțină numele, prenumele și universitatea la care studiați, la adresa events@romfilmdevelopment.org În limita locurilor disponibile, masterclass-ul este deschis și pentru cei care activează în industria filmului sau cinefilii care vor să descopere lumea din spatele ecranului.
Eveniment organizat de: Asociația de Dezvoltare a Filmului Românesc. Parteneri media: Films in Frame, AaRC.ro, Dissolved Magazine, The Institute, Observatorul Cultural, SUB25.
(3.12.2018)

Tags: asociatia de dezvoltare a filmului romanesc, dana bunescu, masterclass de montaj si sunet dana bunescu, student hub

Comments: