Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film JournalismAna Baniciu lansează piesa „Faci sau taci”


     Cu o săptămână înainte de premiera comediei Faci sau taci în cinematografe, Ana Baniciu lansează piesa cu același nume de pe coloana sonoră a filmului regizat de Iura Luncaşu şi este gata să îşi facă debutul pe marile ecrane în rol de luptătoare în cadrul forţelor speciale.
     Piesa „Faci sau taci” este compusă de Ana Baniciu alături de Andi Bănică în studiourile Quantum Music. Despre această piesă artista declară că: „Piesa «Faci sau taci» este melodia de pe coloana sonoră a comediei, pentru care am filmat vara trecută alături de o echipă extrem de frumoasă. Regizorul şi prietenul meu Iura Luncaşu a venit cu ideea de a face o piesa pentru Faci sau taci şi fără sa clipesc am acceptat. Ştiu că la film se va râde extrem de mult, aşa că am vrut să facem un clip în care să se simtă energia bună şi să vedeţi ce  oameni frumoşi au lucrat la acest film”, a concluzionat Ana Baniciu.
     În filmul Faci sau taci, artista o interpretează pe Claudia, o luptătoare din cadrul forţelor speciale, o experienţă unică pentru Ana Baniciu, care în acest sens declară: „Mă bucur enorm că am luat parte la acest proiect. Este primul film de lungmetraj în care joc şi pentru că personajul pe care îl interpretez este al unei fete puternice şi luptătoare, ceea ce îmi place să cred şi despre mine.”
Un film independent semnat de casa de producţie Next Spot, comedia Faci sau taci a fost realizată cu sprijinul Vertical Entertainment şi The Story Lab, divizia de conţinut a agenţiei internaţionale Dentsu Aegis Network.
     Povestea filmului aduce în prim plan câţiva funcţionari români care primesc vizita oficialilor din Spania alături de care trebuie să desfășoare o misiune specială, cu toate că spaniola lor constă în Hola, mamacita, Shakira, Pique. Pornim în misiune, dar care-i aia? Misiunea e pe cale să înceapă.  O echipă de 6 fete de la forţele speciale, miniştri, comisari, un şofer. Fetele trebuie să intre adânc sub acoperire într-un semi-bordel, o casă conspirativă de tranzit unde sunt ţinute ostaticele în drumul spre Rusia sau Serbia.
 
(07.03.2019)

Tags: ana baniciu, faci sau taci film, iura luncasu

Comments: