Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film Journalism16 scurtmetraje româneşti la Noaptea Institutelor Culturale la București


     Vineri, 19 iunie 2015, institutele și centrele culturale membre ale Clusterului EUNIC București și partenerii lor vă dau întâlnire la cea de-a noua ediție a Nopții Institutelor Culturale la București!
Va fi o noapte lungă cu un program variat care cuprinde: filme, muzică, teatru, spectacole de dans, poezie, ateliere de creație, concursuri, jocuri, lecturi, cursuri de limbă, expoziții, evenimente alternative și interactive, performance, degustări și târguri de bunătățuri și produse hand-made.
De la ora 23:00 la Sediul ICR va începe programul „Romanian Short Waves 8”: proiecția celor mai recente scurtmetraje românești incluse în secţiunea necompetitivă „Short Film Corner” a Festivalului de la Cannes. Selecția și prezentarea celor 16 filme este realizată cu sprijinul Asociației Secvențe.
 
Ecouri – r: Dumitru Grosei
Omulan! – r: Matei Branea
Verigheta – r: Gabriel Achim
N-ai fost acolo – r: Ioana Agatha Păltinel
Imobil – r: Besenyei Katalin
Lumină firavă – r: Florina Dumitrache
LAG – r: Anton Groves & Bogdan Orcula
Blue Spring – r: Andreea Borţun
Micul tata – r: Ioana Turcan
Dumneavoastră, Tu – r: Bogdan Olteanu
Fereastra – r: Georgiana Moldoveanu
This Time, Last Year – r: Ana Savin
Puzzled – r: Tudor Botezatu
Cristian – r: Doina Ruști
 
Noaptea Institutelor Culturale este un proiect al Clusterului EUNIC București (Rețeaua Europeană a Institutelor Culturale Naționale), coordonat în 2015 de Institutul Francez din București și organizat de British Council, Centrul Ceh, Centrul Cultural Turc „Yunus Emre“, Delegația Valonia-Bruxelles, Forumul Cultural Austriac, Fundația Culturală Greacă, Goethe-Institut, Institutul Balassi - Institutul Maghiar din București, Institutul Cervantes, Institutul Cultural Român, Institutul Francez din București, Institutul Italian de Cultură și Institutul Polonez din România, împreună cu Reprezentanța Comisiei Europene în România și Biroul de Informare al Parlamentului European în România.
 
 
Detalii: Harta și programul Nopții Institutelor Culturale la București – facebook, Programul ICR, Broşura NIC

Tags: asociatia secvente, noaptea institutelor culturale a 9 a editie, romanian short waves 2015, scurtmetraje romanesti

Comments: