REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film”Miracol”, de Bogdan Apetri, selectat în competiție la Zurich Film Festival


     După selecția din competiția Festivalului de Film de la Veneția, unde a primit cronici elogioase în variety.com, pelicula Miracol, scrisă și regizată de Bogdan George Apetri este selectată în competiția celei de-a 17-a ediții a Festivalului de Film din Zurich (23 septembrie-3 octombrie). Festivalul are mai mult de 100 de filme, realizate de cele mai promițătoare voci regizorale din întreaga lume.
Unul dintre punctele importante din program este proiecția celui mai nou Bond, No Time to Die. Invitați speciali ai festivalului sunt Paolo Sorrentino și Paul Schrader, iar Sharon Stone va primi Trofeul Golden Icon pentru întreaga carieră.
Miracol este printre cele 38 de filme aflate în competiție.
Într-o secțiune specială, Hashtag#Letsexplore,va fi proiectat Babardeală cu bucluc sau porno balamuc, scris și regizat de Radu Jude.
La Zurich Film Festival, Două lozuri, regizat de Paul Negoescu, a primit Mențiune specială, iar Toto și surorile lui, filmul lui Alexander Nanau, a câștigat Trofeul pentru documentar.
Detalii: zff.com
 
(10.09.2021)

Cuvinte cheie: bogdan george apetri, emanuel parvu, ioana bugarin, miracol film

Opinii: