REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmWorkshop de muzică de film la Best Film Awards


     Aflată anul acesta la prima ediție, Best Film Awards (13-15 ianuarie, Cluj) este o competiție internațională de film independent, ce urmărește să facă cunoscute publicului cele mai bune producții cinematografice din mediul online.
     Reunind filme ale regizorilor din întreaga lume, producători deja cunoscuți sau nume în curs de afirmare, festivalul oferă, prin întregul său concept, o alternativă în raport cu conținutul promovat în industria cinematografică comercială. Producțiile de scurt și lungmetraj  vor putea fi urmărite în cele trei zile de festival, într-un cadru intim și relaxat atât la Cinema Mărăști, cât și într-un spațiu neconvențional, la Insomnia Café.
     Dintre cele peste 250 de proiecte înscrise, echipa de jurați formată din membri din România, Marea Britanie, Italia, Estonia și Mexic au selectat cele mai bune 37 de filme din următoarele categorii: music video, film documentar, ficțiune, experimental, romance, comedie, dramă și student film.
     Mai mult decât atât, organizatorii festivalului își propun să încurajeze inițiativele creative și totodată să creeze oportunitatea unui dialog între specialiști în domeniu și cei ce aspiră spre o carieră în industria muzicii și a filmului. Best Film Awards organizează în cadrul evenimentului și un workshop de muzică de film susținut de ScoreKraft, singura companie de producție de muzică de film din România care are în portofoliu colaborări cu nume mari din industria filmului hollywoodian.
     Accesul la evenimente este gratuit.
     Detalii: www.best-film-awards.com
(11.01.2017)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: best film awards 2017, festival cluj, festival de film independent, scorekraft, workshop muzica de film

Opinii: