REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film



„Wild Carpathia – Season of Change”, prezentat la ONU


     Misiunea Permanentă a României la ONU și Institutul Cultural Român din New York prezintă documentarul Wild Carpathia - Seasons of Change, în premieră nord-americană, în sală de conferințe Trusteeship Council Chamber, de la ONU – New York, în data de 27 iunie, de la ora 18.30.
     Charlie Ottley, realizatorul britanic al miniseriei Wild Carpathia, va prezenta diplomaților acreditați la ONU, reprezentând 193 de state membre, cel mai recent documentar despre frumusețile naturale ale României, intitulat Wild Carpathia - Seasons of Change. Proiecția filmului va fi urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri cu Charlie Ottley (realizator) și Oana Mihai (producător).
     Ultimul episod al seriei Wild Carpathia - Seasons of Change urmărește transformările peisajului din Carpați, de la ruginiul toamnei, trecând prin zăpezile iernii, până la înmugurirea de primăvară, și elogiază frumusețea naturii, într-o lume a culorilor vii și a tradiției păstrate nealterată peste veacuri. De la sate și comunități ce prosperă grație conservării și ecoturismului, la locuințe neolitice în peșteri, de la piscuri îndepărtate, îmbrăcate în zăpadă, la biserici de gheață, filmul prezintă o față nemaivăzută a României.
(13.06.2017)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: charlie ottley, institutul cultural roman new york, oana mihai, onu, wild carpathia - seasons of change

Opinii: