REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film“Un dar pentru tine” şi “#Selfie 2”, filme în lucru pentru Cristina Iacob


     În timp ce #Selfie este un succes de box office românesc, cu 87.000 de spectatori până acum, regizoarea Cristina Iacob se pregătește pentru premiera celui de-al doilea lungmetraj, Un dar pentru tine (working title).


     Povestea de dragoste cu Dragoş Bucur şi Raluca Aprodu în rolurile principale este primul scenariu de lungmetraj pe care Cristina Iacob îl scrie singură. Un dar pentru tine e programat să aibă premiera în cinematografe la finalul acestui an. 
E bine să  ne reamintim din când în când că merită să trăim pentru dragoste și că asta ne împlineste mai mult decât orice este material pe lumea acesta. Un dar pentru tine este o poveste ce dă speranță, cu actori cunoscuți în ipostaze extrem de diferite față de tot ce au jucat până acum”, declară regizoarea. 
În afară de premiera acestui film, Cristina Iacob pregăteste #Selfie 2, la care va începe filmările în toamna acestui an.

Cuvinte cheie: cristina iacob, dragos bucur, film in productie, film romanesc, selfie, selfie 2, un dar pentru tine

Opinii: