REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmTudor Giurgiu, producător la ”Moromeții 2” și regizor la ”Apropierea”


     Prezent la conferința de presă prilejuită de lansarea în cinematografe a filmului Breaking News, la care este producător, Tudor Giurgiu ne-a vorbit și despre proiectele din această toamnă.
     A terminat procesul de finanțare la Moromeții 2, film scris și regizat de Stere Gulea, și a fost pe platoul de filmare de la Talpa, ca să se asigure că totul e în ordine, mai ales că acolo este permanent celălat producător, Oana Giurgiu. Pelicula produsă de Libra Film este în plin proces de filmare, director de fotografie fiind tot Vivi Drăgan Vasile, care a semnat imaginea și la Moromeții.
     În luna octombrie, Tudor Giurgiu este în Spania pentru propriul proiect regizoral, Apropierea. A scris scenariul împreună cu  autorul romanului cu același titlu, Marin Mălaicu-Hondrari, iar acum, împreună cu actorul Mihai Smarandache și directorul de fotografie Marius Panduru, filmează în Spania, unde se petrece acțiunea.
Imagine: Valeriu Ciubotaru
(3.10.2017)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: apropierea film, breaking news film, libra film productions, morometii 2 film, tudor giurgiu

Opinii: