REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film„Toto și surorile lui”, la Festivalul Which Human Rights din Istanbul


     În perioada 5-9 decembrie 2015 a avut loc la Istanbul cea de a 7-a ediție a Festivalului de Film Documentar Which Human Rights?, dedicat drepturilor omului.
     Evenimentul este organizat de Eurasia Art Colective, vechi partener al ICR Istanbul și organizator al celui mai important festival de film documentar din Istanbul, Documentarist – Zilele Filmului Documentar.
     În acest an, ICR Istanbul a extins colaborarea cu Eurasia Art Colective, fiind pentru prima dată partener al Festivalului Which Human Rights? prin sprijinirea proiecției documentarului românesc Toto și surorile lui, în regia lui Alexander Nanău.
     Which Human Rights? se axează și anul acesta pe problema de mare actualitate a refugiaților. Pe lângă aceasta, prezente în festival sunt și teme precum drepturile femeilor, drepturile animalelor și drepturile minorităților.
     Detalii: www.icr.ro
 


Galerie Foto

Cuvinte cheie: alexander nanău, documentar, institutul cultural roman istanbul, toto și surorile lui film, which human rights istanbul

Opinii: