REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmTIFF 2016 – Înscrieri la Transilvania Pitch Stop


     Festivalul Internațional de Film Transilvania (27 mai – 5 iunie 2016) organizează, în perioada 29 mai – 4 iunie 2016, cea de-a treia ediție a programului Transilvania Pitch Stop (TPS).
     Proiectul le este dedicat cineaștilor din România și Republica Moldova aflați la primul sau al doilea lungmetraj și oferă consultanță personalizată de dezvoltare de scenariu, training și o platformă pentru susținerea pitch-ului în fața unor potențiali parteneri.
     Până pe 30 aprilie 2016, regizorii sunt invitați să își înscrie un proiect de lungmetraj de ficțiune, aflat într-o etapă de început a dezvoltării, la acest link. Este recomandată prezența unui producător atașat proiectului. Regizorii și producătorii celor cinci proiecte selecționate vor fi invitați la TIFF, unde vor participa la un atelier care durează șase zile.
     Unul dintre premiile acordate în urma deliberării celor trei membri ai juriului este TPS Development Award - în valoare de 2000 de euro, oferit de TIFF și adjudecat anul trecut de Ivana Mladenović, cu proiectul Soldații. CoCo Award i-a fost acordat anul trecut lui Bogdan Mureșanu, pentru 1985, constând în includerea proiectului în cadrul Connecting Cottbus East West Co-production Market.
     Detalii: Regulament // Tiff.ro


Galerie Foto

Cuvinte cheie: ivana mladenovic, soldatii film, tiff 2016, transilvania pitch stop 2016

Opinii: