REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmThe Script Contest a fost amânat


     The Script Contest a fost amânat. Lăsăm mai jos comunicatul trimis de organizatori:

     „Ținând cont de evoluția epidemiei COVID-19, dar și de măsurile luate recent de autorități, cu părere de rău vă anunțăm că am decis amânarea celei de-a IV-a ediții a rezidenței-consurs The Script Contest.
     Deși nu este o decizie favorabilă este cu siguranță cea mai bună decizie pe care o putem lua pentru siguranța și sănătatea participanților, juriului, dar și echipei noastre - mai ales ținând cont că perioada de rezidență ar fi presupus deplasarea participanților și a tuturor celor implicați în județul Brașov, la Ferma Cobor.
     Ne vom reîntâlni cu juriul și cei nouă finaliști la început de august și vom reveni cu detalii suplimentare pe parcursul următoarelor luni. Dorim să mulțumim participanților și juriului pentru înțelegere, dar și echipei și prietenilor The Script Contest pentru susținerea arătată în aceste zile.
     Abia așteptăm să ne reluam activitatea, să avansăm scenariile celor 9 finaliști și să vedem cine va fi marele câștigător!”

     Amintim că cei nouă participanți au fost aleși în baza scenariilor înscrise, iar din echipa de preselecție au făcut parte Laura Mușat și Alexandra Safriuc. Aceștia sunt: Lydia Tot - Pomana Viilor, Raluca Enache - Fonic, Ana Taran - Cosmografia, Crăița Nanu - Fără precedent, Horia Cucuta & George ve Gänæaard - Răscruci, Alexandros Raptis & Bogdan Movileanu - Mașina de spălat vise, Simona Sava - Să nu vorbești, Sorana Borhina - O fată singură în noapte, Maria Diana Lica - Tabu.
The Script Contest este organizat de Asociația de Dezvoltare a Filmului Românesc cu sprijinul AFCN - Administrația Fondului Cultural Național.
     Detalii: The Script Contest FB
(16.03.2020)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: amanare, asociatia pentru dezvoltarea filmului romanesc, concurs scenarii adfr, rezidenta scenaristica, the script contest 2020

Opinii: