REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film„Shelley”, selecționat la Panorama Berlin 2016


     Shelley, din distribuția căruia face parte Cosmina Stratan, are premiera mondială în secțiunea Panorama a Festivalului de Film de la Berlin (11-12 februarie 2016).
     O dramă psihologică-horror, filmul reprezintă debutul în lungmetraj al regizorului Al Abbasi, și spune povestea unui cuplu cu probleme de fertilitate. Cel mai mare vis al lui Louise (Ellen Dorrit Petersen) este să devină mamă, dar din păcate nu poate avea copii. În cele din urmă decide să-i propună Elenei (Cosmina Stratan), menajera lor româncă, să fie mama surogat în schimbul unei considerabile sume de bani. Elena acceptă, dar noua viață pe care o va aduce pe lume se dezvoltă prea repede, afectându-i pe toți cei din jur cu o forță diabolică. În jurul nașterii inevitabile, paranoia și oroarea capătă dimensiuni uriașe.
     Shelley este susținut de New Danish Screen, co-produs cu Film I Skåne/Solid Entertainment în asociere cu B Media Global – Backup Films. Agentul internațional al filmului este Indie Sales, iar distribuția filmului în Scandinavia este asigurată de Scanbox Entertainment.
     Detalii: Facebook
 


Galerie Foto

Cuvinte cheie: cosmina stratan, panorama berlin 2016, shelley film

Opinii: