REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmSergiu Negulici şi Ioana Nicoară la VIS Vienna Shorts 2018


     Sergiu Negulici şi Ioana Nicoară vor fi prezenţi la Viena, cu ocazia celei de-a XV-a ediţii a festivalului internaţional de film de scurtmetraj VIS Vienna Shorts, care se va desfăşura până pe 4 iunie 2018. Institutul Cultural Român de la Viena este şi în acest an partener al festivalului VIS Vienna Shorts, alături de alţi membri ai clusterului EUNIC Austria.
     În cadrul festivalului, producţia Splendida Moarte Accident va fi prezentată în premieră în Austria, în data de 31 mai, de la ora 16.30, la METRO Kinokulturhaus şi pe 1 iunie, de la ora 17.30, la METRO Kinokulturhaus. Filmul este prezentat în competiţia Animation Avantgarde, iar la finalul proiecției din 31 mai are loc o sesiune de Q&A cu Sergiu Negulici şi Ioana Nicoară.
     Ediţia 2018 a VIS Vienna Shorts prezintă aproximativ 300 de producţii, dintre care 109 filme din 27 de ţări în competiţiile Fiction&Documentary, Animation Avantgarde, Österreich Wettbewerb, Screensessions şi Très Chic. La festival vor participa aproximativ 100 de invitaţi internaţionali, regizori, producători, actori şi critici de film.
Detalii: icr.ro
(31.05.2018)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: ioana nicoara, sergiu negulici, splendida moarte accident film, vienna shorts 2018

Opinii: