REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film„#selfie69”, la Festivalul de Film de la Montréal


     Comedia românească  #Selfie 69, regizată de Cristina Iacob, a fost selectată să participe la Festival des Films du Monde de Montréal, între 25 august și 5 septembrie 2016.
     #selfie69 va avea trei proiecții în cadrul festivalului, în secțiunea Focus on World Cinema, în datele de 2, 3 și 4 septembrie, odată cu prima avanpremieră a filmului în România.
     „Thank you so much Canada! Merci beaucoup, Montréal! Este onorant să reprezentăm România la unul dintre cele mai importate festivaluri de fim din lume,” spune regizoarea Cristina Iacob. „Toți cei din echipa #selfie69 suntem foarte bucuroși pentru faptul că filmul poate fi văzut simultan în ambele teritorii, în România și Canada, și sperăm să putem demonstra că românii sunt deopotrivă campioni la iubire, acțiune și comedie,” continuă Cristina.
     „Fiind însă în plină campanie de lansare a filmului, am decis să rămânem cu toții aici, pentru publicul de acasă, care ne așteaptă să mergem în țară cu #selfie69. Pentru noi este o mare bucurie selecția de la Montréal, dar rămâne pe locul al doilea ca prioritate,” spune regizoarea Cristina Iacob.
     De la începutul lunii septembrie vor avea loc spectacolele de avanpremieră a filmului în mai multe orașe, unde o parte din echipa #selfie69 va fi prezentă alături de spectatori.
     Detalii: www.ffm-montreal.org // facebook
(26.08.2016)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: cristina iacob, cristina iacoban, festivalul de film montreal 2016, selfie69 film

Opinii: