REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film„Secondo Me”, proiectat în deschiderea Docuart Fest 2017


     Ediția a 6-a de Docuart Fest își invită publicul să participe la gala de deschidere a evenimentului care va avea loc marți, 26 septembrie, la Cinema Muzeul Țăranului, sala Horia Bernea de la ora 19:00.
    Festivalul documentarului românesc dă startul proiecțiilor cu unul dintre filmele aflate în competiția principală, Secondo Me, în regia lui Pavel Cuzuioc. Producția tratează ineditul care stă în spatele ocupației de garderobier, concentrându-se pe povestea a 3 angajați ai operelor din Veneția, Odesa și Operei Scala din Milano. La finalul proiecției, regizorul va discuta cu publicul.
     Festivalul cuprinde 3 secțiuni competiționale ale căror filme vor fi jurizate de o comisie formată din filmologul Cristian Tudor Popescu, profesorul Vlad Druck și regizorul Thomas Ciulei, și un segment OFF ce cuprinde secțiunile necompetiționale. Acestea aduc pe ecrane o serie de filme care vorbesc despre istorie, dar și despre realitatea socială, despre fotografie, studenția regizorilor reper de astăzi și multe altele pe care le puteți afla consultând programul oficial.
     Accesul la gala de deschidere se realizează prin înregistrare online.
     Detalii: www.festival.docuart.ro
(22.09.2017)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: docuart fest 2017, documentare romanesti, festival de film documentar bucuresti, pavel cuzuioc, secondo me film

Opinii: