REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film



“Să Film!”  - Q&A “Și băieții câteodată”


     UNATC Bucureşti şi Film Menu au organizat un eveniment dedicat mai multor scurtmetraje româneşti realizate în ultimul an, de cineaşti şi cineaste aparţinând unor generaţii diferite. 
     Evenimentul face parte din proiectul "Să Film!", care îşi propune să ofere contextul necesar unui dialog între public şi realizatorii celor mai recente filme româneşti. Proiecţiile vor avea loc de fiecare dată în Sala de cinema din UNATC - o sală cu o capacitate de aproximativ 300 de locuri. La finalul fiecărei proiecţii, publicul este invitat să intre în dialog cu o mare parte a echipei de filmare.
Scopul acestui proiect este, pe de o parte, de a facilita înţelegerea modului în care funcţionează fiecare departament al unei echipe de producţie cinematografică şi, pe de altă parte, de a propune un dialog între realizatori şi public.
     Și băieții câteodată este scurtmetrajul produs de UNATC, participant in cadrul sectiunii "Short Film Corner" la Festivalului de Film de la Cannes 2014, prezentat la Festivalul CineMaIubit si la Festivalul Anonimul 2014.
     Echipa filmului
-regie:  Matei Lucaci-Grunberg
-scenariu:  Anca Istudor si Matei Lucaci-Grunberg
-distribuție:  Andrei Roșu, Irina Antonie, Dani Achim, Dragoș Olaru, Theo Costache, Răzvan Bănică, Andrada Fuscas, Mădălina Craiu, Costin Dogioiu
-montaj: Vali Bulgariu
 
                    



    
(4.09.2014)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: andrei rus, film menu, film studentesc, matei lucaci-grunberg, si baietii cateodata film, unatc production

Opinii: