REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmRuby, pe coloana sonoră a filmului „Lumea e a mea”


     Ruby lansează videoclipul piesei „Băiat de bani gata", melodie care se regăsește pe coloana sonoră a filmului regizat de Nicolae Constantin Tănase, Lumea e a mea.

     Videoclipul conține imagini din film, dar și cadre noi, filmate în Constanța, iar montajul final este realizat de către SAN.
     „Sunt foarte onorată că echipa filmului a folosit ca soundtrack oficial «Băiat de bani gata», mai ales că este una dintre piesele mele preferate, pe care am lansat-o în urmă cu 2 ani și la care am lucrat alături de Boier Bibescu și Alex Velea. Primul pas a fost să facem un edit nou, o variantă care să se integreze mai bine în atmosfera filmului, la care am lucrat alături de Shift. Sunt foarte fericită și țin să le mulțumesc tuturor celor implicați", declară Ruby.
     Filmul aduce o premieră artistică pentru cântăreață, iar soundtrack-ul oficial include două dintre piesele ei: „Băiat de bani gata" și despre colaborarea cu CRBL, „Toată țara”.
     „Industria muzicală a reușit de mulți ani deja să-și fidelizeze un public tânăr, care își urmărește cu atenție starurile, și are astfel un mare atu față de industria cinematografică. Mă bucur nespus că prin filmul nostru începem să construim o punte între aceste două lumi care încearcă să apeleze la același public și sper că ambele vor beneficia de această întâlnire”, spune Nicolae Tănase.
     Lumea e a mea este o coproducție Libra Film și deFilm, realizată cu sprijinul UNATC – Atelier de Film, Digital Cube, Videolink, MDV Studio, Raza Studio, Cityplex, DSG, Villa Kult.
     În România, va fi distribuit de Transilvania Film, începând din 23 octombrie.
     Detalii: Facebook
 

 Galerie Foto

Cuvinte cheie: crbl, lumea e a mea film, muzica film, nae tanase, ruby, tudor giurgiu

Opinii: