REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmRetrospectivă Elisabeta Bostan, la „Zilele filmului românesc” din Lerești


     În perioada 7-11 septembrie 2016, Primăria Comunei Lerești organizează „Zilele filmului românesc”, în cadrul căruia va avea loc și o retrospectivă Elisabeta Bostan.
     Din retrospectivă vor face parte următoarele filme semnate de regizoare: Campioana, Mama, Saltimbancii și Fram, ursul polar. De asemenea, programul va include și alte producții cinematografice de ficțiune (Cel mai iubit dintre pământeni, Ticăloșii, Doar cu buletinul la Paris, Carmen), precum și documentare: Mari actori români, Să nu ne răzbunați, Armenopolis și Domnul Beligan.
     Evenimentul este găzduit de Ateneul „Sarmiza Bilcescu Alimănișteanu” din Comuna Lerești, iar programul zilnic începe cu un documentar (între orele 18.00-19.00) și continuă cu un lungmetraj de ficțiune (între orele 19.00-20.30), ambele proiecții fiind în interior. De la orele 21.00, spectatorii pot viziona un film în aer liber.
(19.08.2016)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: comuna leresti, elisabeta bostan, restrospectiva, zilele filmului romanesc

Opinii: