REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmAda Solomon, expert invitat la selecția pentru Ikusmira Berriak 2017


     Comitetul de selecție al programului Ikusmira Berriak a selectat cele 4 propuneri de proiecte care vor participa la ediția de anul acesta: Las letras de Jordi / Jordi’s Writing (Spania, Maider Fernández Iriarte), Eles transportan a morte / They Transport Death (Spania, Samuel M. Delgado și Helena Girón), Águila de papel / Paper Eagle (Argentina, Julia Pesce) și Stephanie (Belgia, Leonardo Van Dijl).
     Din comitet au făcut parte membri ai Tabakalera International Centre for Contemporary Culture și San Sebastian Film Festival. Juriul a avut sprijinul unei comisii de experți din care au făcut parte directorul Festivalului de Film de la Locarno, Carlo Chatrian, cineastul brazilian Sergio Oksman și producătorul român Ada Solomon.
     Ikusmira Berriak este un program care încearcă să reunească noi talente, precum și producători și profesioniști din industria audiovizuală, care să sprijine inovația și noile limbaje. Este organizat de Tabakalera și de San Sebastian Festival, în colaborare cu REC Grabaketa Estudioa și Basque Film Library.
     Detaii: Ikusmira Berriak
(28.07.2017)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: ada solomon, program tineri regizori, programul ikusmira berriak, san sebastian film festival

Opinii: