REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film



Proiecte românești, la Coproduction Village 2016


     Două proiecte românești de lungmetraj au fost selecționate la Coproduction Village din cadrul Festival de Cinema Europeen de Arcs, programul urmând să se desfășoare în perioada 10-13 decembrie 2016.
     Tatăl mută munții (regizor Daniel Sandu, produs de Mobra Films) se află pe lista celor 20 de proiecte europene și canadiene incluse la Coproduction Village. Programul oferă întâlniri cu producători, distribuitori și fonduri de finanțare naționale sau regionale, conferințe și alte evenimente care pot facilita networking-ul cu profesioniștii din industrie.
     Claudiu Iordache va participa la Film School Village, parte din același program, dar dedicat școlilor de film, cu proiectul de lungmetraj Harbuz.  Film School Village primește 5 școli europene și o școală din Quebec, funcționând ca un atelier de dezvoltare cu sesiuni de consultare pe scenariu și întâlniri cu producători.
     Detalii: Lesarcs-filmfest.com
(21.11.2016)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: atelier dezvoltare lungmetraj, claudiu iordache, coproduction village les arcs, daniel sandu, festival de cinema europeen des arcs 2016

Opinii: