REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmProiecte cinematografice la Forumul de Coproducție Heart of Europe, Varșovia


     Institutul Cultural Român de la Varșovia susține participarea actriței Cristina Flutur la la prima ediție a Heart of Europe Co-production Forum, lansat anul acesta în cadrul celei de-a doua ediții a Festivalului Internațional TV Heart of Europe și organizat de canalul public de televiziune polonez TVP în perioada 14-17 noiembrie 2022.
     Forumul de Coproducție se adresează producătorilor din Polonia, Lituania, Letonia, Estonia, Georgia, Cehia, Slovacia, Ungaria, Slovenia, Croația, Serbia, România, Bulgaria, Ucraina, Republica Moldova și Belarus. Organizatorii au selecționat 10 proiecte pentru trei categorii: filme de ficțiune, seriale și documentare.
Cristina Flutur, care face parte din distribuția filmului Cercul, debutul în lungmetraj al actorului și regizorului de scurtmetraje Valeriu Andriuță, este parte și din echipa de producție a filmului și va participa în cele două zile la sesiuni de pitching.
     Filmul Cercul a câștigat o finanțare de la Centrul Național al Cinematografiei din Republica Moldova, care este și principala țară producătoare.
     În cadrul Forumului de Coproducție, din România, au fost selectate serialul aflat în etapa de dezvoltare The Golden Hour și filmul de ficțiune Saints and Fools.
(5.11.2022)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: cercul film, cristina flutur, heart of europe coproduction forum 2022, valeriu andriuta

Opinii: