REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmProducția HBO Europe „Umbre 3”, de Bogdan Mirică, are premiera în 20 noiembrie


     Cu o durată totală de 434 minute, Umbre 3 este cel mai lung sezon al serialului. Producătorii serialului au făcut public trailerul acestui sezon, scris și regizat de Bogdan Mirică.
     După un sezon 2, care prefața confruntarea lui Relu (Șerban Pavlu) cu Emilian (Laurențiu Bănescu), în al treilea sezon Umbre, mult-așteptatul „care-pe-care” îl găsește pe Relu încercând să scape din capcanele întinse de Emilian. Relu nu se dă în lături de la nimic, pentru că în joc nu e doar libertatea lui, ci întreaga operațiune a „familiei” de interlopi de care aparține. Mizele sunt din ce în ce mai mari, Nicu e pe cale să extindă imperiul, iar Relu este, mai nou, mâna lui dreaptă. Pe această tablă de șah minată, un duel mental între Emilian și Relu, Nico (Andreea Vasile) devine un pion, făcând jocul ambelor tabere pentru propria supraviețuire. Între timp, familia reală a lui Relu se destramă văzând cu ochii, Gina (Maria Obretin) acceptând din inerție prezența lui Sebastian (Mihai Călin) în viața ei și i-o impune și lui Chuckie (Dan Hurduc), scăpat din mână. Implozia vieții duble a lui Relu pare să fie definitivă și umanitatea lui, compromisă irevocabil. 
     Producătorii executivi HBO Europe sunt Steve Matthews, Johnathan Young, Antony Root. Alina David este producător HBO Europe. Pentru UMBRE 3, HBO Europe continuă colaborarea de succes cu Multi Media Est, reprezentată de producătorii Dragoş Vîlcu și Valentin Antofi. Umbre 1 și Umbre 2 sunt disponibile pe HBO GO.

 
(6.11.2019)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: bogdan mirica, hbo europe, serban pavlu, umbre sezonul 3

Opinii: