REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmPremiile Administrației Fondului Cultural Național pentru 2017


     Mai mulți cineaști români au fost nominalizați la Premiile AFCN pentru proiecte culturale dezvoltate în 2017, care promovează filmul. Câțiva au fost premiați, în concurență cu alte inițiative legate de cele șapte arte.
Administrația Fondului Cultural Național este o entitate publică, aflată în subordinea Ministerului Culturii, și este principalul finanțator public al ofertei culturale din România.
     Premiile au fost înmânate în cadrul galei de la Cinema ”Elvire Popesco” de către Irina Cios, director AFCN, Irina Petrescu, director Institutul Francez din București, dar și de membrii consiliului AFCN, după ce au fost jurizate de către specialiști. Asociația Vira, regizorii Copel Moscu (BIEFF) și Iulia Rugină (Disco BTT) s-au aflat printre câștigători.
Imagine: Valeriu Ciubotaru
Montaj: Radu Georgescu
(23.01.2018)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: administratia fondului cultural national, asociatia vira, copel moscu, iulia rugina, premiile afcn pentru 2017

Opinii: