REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmPremiere Cinepub: ”Toate fluviile curg în mare” și ”Reuniune de familie”


     În continuarea parteneriatului cu UNATC și înainte de Festivalul CineMAiubit (4-8 decembrie), Cinepub are în această săptămână, în premieră, două scurtmetraje: Toate fluviile curg în mare, regizat de Alexandru Badea, și Reuniune de familie, regizat de Florina Dumitrache, două povești despre viață, moarte și familie, în registre diferite.
     Toate fluviile curg în mare, cu actorii Daniel Popa și Tatiana Iekel în rolurile principale, a fost premiat la CineMAiubit 2015 cu Premiul ”Cristian Nemescu” pentru Cel mai bun regizor & Premiul pentru imagine (Tudor Platon) și la Timishort 2016 cu Premiul pentru cel mai bun film românesc.
     Reuniune de familie, cu Șerban Pavlu în rolul principal, este povestea unui bărbat care vine în vizită la familia fostei soții. Scurtmetrajul a fost premiat la CineMAiubit pentru sound design (Alexandru Petru Bădeliță).     
Detalii: cinepub.ro
(29.11.2018)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: alexandru badea, cinemaiubit festival, cinepub.ro, florina dumitrache, reuniune de familie scurtmetraj, toate fluviile curg in mare film

Opinii: