REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmPremieră ”Dincolo de calea ferată”, de Cătălin Mitulescu, la Gara de Nord


     După zece ani de la Cum mi-am petrecut sfârșitul lumii și la șase ani de la Loverboy, Cătălin Mitulescu are premiera producției Dincolo de calea ferată, pentru care a scris și scenariul. Povestea despre iubire, despărțire și regăsire îi are ca protagoniști pe Alexandru Potocean și Ada Condeescu și este produsă de Strada Film. Echipa Aarc a fost și pe platourile de filmare din România, dar și la avanpremiera din salonul de gală al Gării de Nord București.

Cătălin Mitulescu ne-a mărturisit cum a ajuns la povestea bărbatului care pleacă în Italia să muncească și lasă acasă o nevastă cu copil.

Producătorul Daniel Mitulescu a vorbit despre colaborarea cu un partener italian pentru filmările din Italia și despre implicarea lui în realizarea coloanei sonore.

Unul dintre muzicienii care contribuie la coloana sonoră a filmului este compozitorul Jean-Paul Wall, prezent la premiera de la București.

Alexandru Potocean a povestit despre experiența de la filmări, despre rol și colaborarea cu Cătălin Mitulescu.

Actorul Claudiu Trandafir e fericit că joacă într-un film regizat de Cătălin Mitulescu, cu care este prieten de mulți ani.

Oana Tudor a ajuns ușor la rol, după o discuție cu regizorul.
Imagine: Nicolae Cara
 


Galerie Foto

Cuvinte cheie: ada condeescu, alexandru potocean, by the rails film, catalin mitulescu, daniel mitulescu, dincolo de calea ferata film, strada film

Opinii: