REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film



Premiera Cinepub.ro – „Iubire de iulie”, de George ve Gänæaard


     Noua premieră pe Cinepub.ro este Iubire de iulie, o animație semnată de George ve Gänæaard și produsă de Ayrton P. Bryan, pentru  mc2 film. Când o gâză corporatistă este prinsă într-o mașină în drum spre muncă, aceasta trebuie să facă totul pentru a scăpa, altfel riscă să-și piardă slujba, prietenii și întreagă viață.
     „Când am scris scenariul pentru Iubire de iulie, nu m-am gândit nicio secundă că îl voi transforma într-un film. Tot ce îmi doream era să zic o poveste amuzantă despre o idee pe care am avut-o la un moment dat. Dar cei care au citit scenariul au fost de-a dreptul încântați. Așa că atunci când am văzut o animație foarte simplă făcută de Horia, m-am gândit să-l rog să mă ajute cu acest film. Din cauza restricțiilor de buget, am ales o manieră mai experimentală și jucăușă: o combinație între fotografie și ilustrațiile realizate de Ana, folosindu-ne și de experiența de motion designer pe care o avea Horia.
     Montajul și animația sunt realizat de Horia Cucută, ilustrațiile de Ana Iugulescu, sunetul și muzica originală de Alexandru Vicol, iar din distribuție fac parte: Andrea Buccino, Mihaela Coman, Valentin Păduraru, Horia Cucută, Ayrton P. Brya.
     Detalii: Cinepub.ro
(24.05.2019)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: cinepub.ro, george ve ganӕaard, iubire de iulie film, mc2 film, scurtmetraje romanesti online

Opinii: