REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film



Premiera Cinepub: „Scurt / 4: Istorii de inimă neagră”


     Moartea și, mai ales viața, sunt analizate în diferite tonuri în patru scurtmetraje independente, care au fost prezentate în cinematografele din România sub un generic comun: omnibusul Scurt / 4: Istorii de inimă neagră.
     O lume nouă (regia Luiza Pârvu), Trece și prin perete (regia Radu Jude), Kowalski (regia Andrei Crețulescu) și Să mori de dragoste rănită (regia Iulia Rugină) sunt propunerile săptămânii pe CINEPUB.
     „Nici că se putea o colecție mai eclectică de scurtmetraje decât acest careu de ași care mizează totul pe o singură carte: moartea. Dincolo de tonul întunecat si nuanțele sumbre ale fiecărui film în parte, există un condiment de ludic și de inocență care transformă o experiență potențial alienantă într-una plină de emoție, umor negru și vitalitate,” spune Mihai Chirilov, directorul artistic al Festivalului Internațional de Film Transilvania.
     Detalii: Cinepub.ro
(05.01.2017)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: cinepub.ro, kowalski film, o lume noua film, sa mori de dragoste ranita film, scurt 4 istorii de inima neagra film, scurtmetraje romanesti, trece si prin perete film

Opinii: