REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmPaul Negoescu e categoric: ”Never Let it Go”


     În cea de-a 17-a zi de filmare, am ajuns și noi pe platoul lungmetrajului Never Let It Go, scris și regizat de Paul Negoescu. Într-o duminică ploioasă, la intersecția străzilor  Mendeleev și George Enescu, multe mașini cu echipament, lume forfotind încolo-încoace, cabluri întinse pe stradă, reflectoare. Regizorul, echipa și doi actori – Crina Semciuc și Alexandru Papadopol. Ba ploua, ba ieșea soarele. Se puneau sau se scoteau sursele de lumină. Se făceau repetiții, se bloca circulația, se filma. Toată lumea era în alertă.
     Este al doilea film, după Două lozuri, pe care Negoescu îl filmează cu aceeași echipă – director de fotografie Ana Drăghici, scenograf Mălina Ionescu.
     După succesul de box office din 2016 cu Două lozuri, produs de Actoriedefilm.ro, producătorul Radu Stancu a reușit să adune finanțe pentru Never Let It Go, povestea unui bărbat de 40 de ani, cu crize sentimentale și existențiale. Alexandru Papadopol ne-a mărturisit că rolul i se potrivește foarte bine și că n-a simțit oboseala ritmului alert de filmare, chiar dacă apare în toate secvențele.
     Pelicula este produsă de Papillon Film & N-Graphix, Screening Emotions (Bulgaria), deFilm și va avea premiera în 2018. Tot în 2018 este în plan filmarea unei continuări a comediei Două lozuri.
 Imagine: Nicolae Cara
Montaj: Radu Georgescu
(12.06.2017)

Cuvinte cheie: alexandru papadopol, ana draghici, crina semciuc, defilm, never let it go film, papillon film, paul negoescu

Opinii: